Verzending en Retourneren

VERZENDING

Bestellingen boven de € 50,00 worden altijd gratis verzonden.

De verzendkosten op overige bestellingen zijn: € 4,95

Jouw bestelling wordt ingepakt en verzonden vanuit Nederland en Post NL of DHL zorgt voor betrouwbare verzending.

Het verwerken van jouw bestelling doen we op werkdagen binnen 24 uur.

Levertijd

Nederland: 2 tot 3 werkdagen 
Europa:
6 tot 10 werkdagen 
Internationaal:
12 tot 14 werkdagen

Volg je bestelling

Heb je gekozen voor een bestelling met Track and Trace? Nadat je bestelling verwerkt is ontvang je een mail met een link naar onze track and Trace pagina zodat je eenvoudig je bestelling kunt volgen.

Belangrijk

📫 Onze producten passen door de brievenbus. Thuisblijven voor ontvangst in dus niet nodig.

 Belangrijk: 

  1. Hoewel bestellingen binnen 24 uur worden verwerkt, zijn eerdergenoemde levertijden slechts een schatting. Ook wij zijn immers afhankelijk van lokale postdistributie.
  2. Als ontvanger ben jij verantwoordelijk voor het invoeren van het correcte verzendadres. Additionele kosten worden in rekening gebracht bij een herzending.  
  3. Momenteel versturen wij niet naar*: Afghanistan, Brazilië, Colombia, Guatemala, Indonesië, Iran, Noord-Korea, Mexico, Zuid-Afrika, Syrië en Yemen.
  4. Leveringen aan Canada kunnen enkel uitgevoerd worden in combinatie met een extra Track and Trace code. Hiervoor zal een additioneel bedrag in rekening gebracht worden. 

*Omdat wij de best mogelijke service willen bieden, zijn verzendingen naar bovenstaande landen uitgesloten. Het is onze ervaring dat onze pakketjes niet of met zeer grote vertragingen arriveren. 

RETOURNEREN

Retourneren kan altijd tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Het aankoopbedrag zal netjes binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staan. Let op: wij accepteren enkel ongeopende verpakkingen.

In 3 eenvoudige stappen retourneren

Stap 1 : Vul het retourformulier in

  • Download hier ons retourformulier

Stap 2: Stuur de bestelling naar ons op

Stuur het pakketje inclusief het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Het is belangrijk dat het pakket voorzien wordt van een Track en Trace code. Als afzender ben jij verantwoordelijk voor de zending en wij zouden het vervelend vinden als er misverstanden kunnen ontstaan.

  • Vind jouw dichtstbijzijnde DHL-servicelocatie hier

Stap 3:   Het bedrag wordt naar je overgemaakt

Zodra wij het pakketje van je hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag weer netjes binnen 7 werkdagen op je bankrekening staat.

Belangrijk: 

Voor terugbetalingen zullen wij de door jou gebruikte betaalmethode gebruiken. Je hoeft geen extra actie te ondernemen.