OVER ONSMissMineral heeft ’s werelds puurste en zachtste minerale foundation ontwikkeld met een duidelijk doel: Ben jezelf! Verstop jezelf niet achter een ‘make-up look’, maar geef jezelf de ruimte om te stralen. Kies voor een puur en eerlijk product met unieke eigenschappen die jouw huid een enorme minerale boost geven en jong houden.


Onze foundations en concealers zijn gemaakt van een blend van de aller zuiverste, natuurlijke mineralen, bevatten slechts 4 ingrediënten en zijn vrij van geurstoffen/ parfums, kleurstoffen, parabenen, nano-deeltjes en conserveermiddelen die de huid kunnen irriteren. Onze producten zijn hypoallergeen, vegan en dierproefvrij.

FLUWEELZACHTE CAMOUFLAGE


Camoufleer onzuiverheden met flinterdunne, ultrazachte laagjes mineralen zonder de huid te irriteren. Onze mineralen versmelten met de huidoliën en blenden met jouw huidtint waarna een onzichtbare en bijna vloeibare foundation ontstaat die zich perfect aanpast aan jouw huidskleur. Ga voor een ‘no make-up look’ met een ongeëvenaarde natuurlijke ogende dekking.


Onze foundations en concealers laten de huid vrij ademen, verstoppen de huid niet en hebben een langdurige hold die niet uitloopt en zelfs waterproof is. MissMineral is hiermee uitermate geschikt voor de meest gevoelige huidtype en perfect om te dragen tijdens een avondje uit of zelfs in de sportschool.


KRACHTIGE VERZORGING


Een dagelijkse dosis minerale gezondheid verbetert de huidtextuur. De huid zal er gezonder en stralender uit gaan zien met een prachtige glow en minder onzuiverheden!


Overtollige huidoliën die voor een glimmende huid zorgen zullen door de mineralen worden opgenomen zonder de huid uit te drogen. Het resultaat? Een gebalanceerde huid zonder overtollige glans.


ANTI VEROUDERING


MissMineral biedt daarnaast bescherming van de huid tegen de schadelijke invloed van de zon met een op mineralen gebaseerde en niet chemische zonnefactor 15. De beschermende eigenschappen van MissMineral geven schadelijke UV-straling geen kans om de huid te verouderen waardoor de huid er jong uit blijft zien.