Ingrediënten


Zo zuiver en puur hoort een foundation te zijn.


Onze mineralen producten bevatten een blend van alleen de allerzuiverste natuurlijke mineralen, hebben slecht 4 ingrediënten en zijn vrij van geurstoffen/ parfums, kleurstoffen, parabenen, nano-deeltjes en conserveermiddelen die de huid kunnen irriteren. Onze producten zijn hypoallergeen, vegan en dierproefvrij. Scroll naar beneden om meer te lezen over onze mineralen en hun bijzondere werking.


Mica


De Mica mineralen in MissMineral maken onze producten fluweelzacht en geven je huid een gezonde mineralen boost. 


Magnetiet


Magnetiet geeft onze producten een rijke kleur en zorgt voor een langdurige hold die niet uitloopt en zelfs waterproof is. Dit mineraal maakt onze foundation daarom uitermate geschikt voor een avondje uit of het dragen in de sportschool.


Ilmeniet


Ilmeniet biedt een niet chemische zonbescherming die vergelijkbaar is met een zonnefactor 15. De reflecterende eigenschappen geven schadelijke UV-straling geen kans om de huid te verouderen waardoor de huid er jong uit blijft zien.


Zinkiet


Zinkiet is aan antioxidant en heeft een kalmerende en ontstekingsremmende werking. De huid zal er zichtbaar beter uit gaan zien. Vooral de gevoelige en geïrriteerde huid zal profiteren van dit mineraal. 

Onze ingrediënten volgens de officiële benaming en codering:


CI77019 Mica

CI77891 Titanium dioxide

CI77947 Zinc oxide

CI77491, -492, -499 Iron oxide


Gemaakt in Nederland | Leiden